Sin categoría

Ràdio

En el programa del 28 de març de Radio projecte, tenim com a tècnica de so a la Violeta Cases i com a comentarista tenim al Jordi Piqué.

En el programa ens expliquen sobre una aplicació que han estat utilitzant els companys de l’optativa de mśica. El programa aquest, anomenat “Note Flight”, serveix per fer partitures.

També parlem del treball de recerca, i algunes alumnes ens expliquen com funciona.

Després, una alumna ha fet una entrevista a la profesora de la optativa de biologia, i ens explica alguns d’aquests experiments, ja que ara estan fent molts experiments i el que ve a ser la part més pràctica de l’assignatura.

Seguidament, dos alumnes ens expliquen sobre el viatge de Toulouse de la pròxima setmana que faran els alumnes de tercer i quart, tots estem molt il·lusionats, especialment els de quart, ajq ue seran les nostre últimes colònies.

Uns altres alumnes ens expliquen sobre una xerrada que va fer un pare d’una nena de tercer i ens han un breu resum d’aquesta.

I, per concloure el programa, un altre alumne ens explica com serà una sortida que es farà el dia abans d’anar de colònies amb motiu a “Abril bicis mil”, ens explica les activitats amb les que contarà aquesta sortida.

Programa 28 de marc (1ª part)
Programa 28 de març (2ª part)

Comentaris tancats.