Sin categoría

Entrevista exposició plàstica

El dijous 23  de maig els nostres companys de la optativa de plàstica farà una exposició a la Casa Sagnier a les 19h amb l’objectiu d’ exposar algun dels treballs que han anat realitzant al llarg del curs.

Les obres que ha presentat han estat una escultura de filferro d’una bombeta i un puzzle de sabó, entre altres dibuixos que també ha anat fent. Ha triat fer aquestes obres bàsicament perquè eren tasques obligatòries que tenien que realitzar tots els alumnes de l’optativa, però, a ,és a més, li han semblat unes peces molt originals i atractives a la vista.

L’alumna de la optativa a la qual he entrevistat m’ha comentat que el que més li agrada de l’assignatura és la tranquilitat que es crea a les classes, i també el fet de fer coses individuals i poder anar fent al teu aire. I, un altre aspecte que ha agradat molt als alumnes de l’optativa ha estat la llibertat que el Gàbor dona durant les classes.

De tots els àmbits que han tocat durant el curs, que més li ha agradat ha estat fer escultura, perquè li agrada molt fer treballs molt manuals i el fet de poder crear, a partir d’algun material simple, com es pot arribar a crear un altra peça completament diferent.

El que menys li ha agradat han sigut els treballs trimestrals, ja que són molt complexes i llargs, i quan queda poc per la seva entrega m’ha comentat que es posa nerviosa i s’estressa

Fan aquesta exposició per ensenyar els treballs que han fet al llarg del curs als pares i companys, tot i que està oberta a tots els públics.

Comentaris tancats.