Sin categoría

El triangle de les Bermudes

El Triangle de les Bermudes, tambe Conegut com el Triangle del Diable, és una regio situada a la part occidental del nord de l’Oceà Atlàntic (una àrea oceànica de prop de 4.000.000 km2). Es un triangle imaginari amb Puerto Rico, les illes Bermudes i l ‘extrem sud de la península de Florida.

El Triangle és mundialment Conegut pèls nombrosos casos de Desaparicions d’avions i de Vaixells en circumstancies misterioses i estranyes sense explicació o lògica aparent. La cultura popular ha atribuït aquestes Desaparicions a causes paranormals.

A La meitat del segle XX diversos escriptors van publicar nombrosos articles sobre la presumpta perillositat de la zona en què especulaven sobre les Possibles causes dels enfonsaments de les naus perdudes i utilitzaven 1 sèrie de Conceptes sobrenaturals per explicar a els fets del Triangle, cosa que el va Fer famos. No obstant aixó, les Estadístiques de la Guàrdia Costanera dels Estats Units no indiquen que en aquesta zona hi Hagi més Desaparicions de Vaixells ni d’avions que en Altres zones de trànsit similar.

Aquesta zona del mar segueix sent un misteri per tota la gent que l’estudia i el coneix. Algunes persones poden arribar a pensar que hi han monstres o extraterrestres, com suert en bastantes pel·lícules, ja que han aprofitat aquest fenomen a crear diferentes sèries i pel·lícules.

Comentaris tancats.