ESCOLA

Sortida snorkel de 4t d’ESO a Sitges

El dijous 30 de maig, una part dels alumnes, concretament els alumnes de biologia i física i química, anirem a Sitges a fer una activitat en remull. Aquesta activitat està organitzada per una sèrie de professionals del Centre d’Estudis del Mar.

Aquesta activitat va enfocada per les àrees de ciències experimentals, per això els alumnes seleccionats per a dur a terme aquesta experiència són els que estan cursant assignatures que tenen una branca més científica.

Els objectius d’aquesta  activitat són varis com: Aprendre diversos conceptes sobre la biologia i distribució en la franja litoral dels invertebrats marins, aprendre diferents conceptes bàsics sobre la biologia i ecologia de les poblacions de peixos, observar  i reconèixer la fauna i flora típiques de les comunitats submergides existents a la costa del Garraf, identificar característiques d’organismes a partir de l’observació, la comparació i la classificació… entre d’altres

Comentaris tancats.