ESCOLA

Fira Científica

El dia 7 de juny el grup de física i biologia de 4t, els alumnes 2n i 1r de l’ESO faran una fira científica que es faran els vestíbuls de l’ESO, on vindran els alumnes de 4t, 5è i 6è a veure els experiments que han fet els de l’ESO durant el procés de l’experiment que exposaran en la fira científica.

Cada alumne de primària anirà a un experiment, el que més li interessa o que li agradi i el grup que ha fet l’experiment li explicaran les teories físiques i químiques, i el procediment de l’experiment i així contínuament fins que acabi la fira científica.

La fira científica es tracta sobre una fira que exposen diferents experiments com per exemple experiments hidràulics, física o química, etc…

I podran experimentar i investigar els alumnes de 5è i 6è de primària d’aquí tres setmanes, que podran veure tots els experiments de tots els alumnes de l’ESO.

Comentaris tancats.