TALENTS OCULTS

Art9

El dijous 23 de maig els alumnes de 4t d’ESO que han agafat l’optativa de plàstica tenen una petita exposició.

Els alumnes de plàstica faran una exposició a casa Sagnier on ensenyen  el que han estat treballant durant tot el curs en aquesta assignatura. En aquesta exposició es podran veure les seves millors obres, des de dibuixos com ara il·lustracions fins a escultures  que han fet. Depèn de l’autor i del que vulgui ensenyar.

Resultat d'imatges de casa sagnier

Els autors d’aquesta exposició són….

  • En Jordi
  • La Zuu
  • La Carolina
  • En René
  • La Maria
  • La Violeta
  • La Diana
  • L’Arnau
  • En Dani

Cadascú d’ells ensenya una mica les seves millors obres i la seva especialitat com per exemple l’Arnau, que el seu art es basa en paisatges urbans, o el Jordi, que ha fet rodones amb paisatges dintre, o el Dani que ha fet il·lustracions sobre l’espai com ara sobre el Petit príncep.

¡Si voleu venir, esteu convidats!

Comentaris tancats.