ACTUALITAT

El futur acadèmic

  • Els alumnes de 4t de l’ESO, aquest any hem de buscar un nou institut de cara a l’any que ve, ja que aquest és l’últim  curs que fem de l’ESO i la nostra escola no té batxillerat ni tampoc cicles per el que s’acaba a l’ESO. Això fa que hàgim de decidir que volem fer, si batxillerat,  cicles o deixar els estudis.
  • En el meu cas estic molt indecís cap on tirar, ja que no sé si triar cicles o batxillerat. Si hagués d’escollir batxillerat, triaria l’àmbit artístic perquè és l’únic en el que em sento a gust  i en el cas de cicles aniré a una escola anomenada Escola Joso i faria el curs d’arts gràfiques.
  • Una escola dedicada només a dibuixar. He d’anar a les portes obertes a veure les escoles i a sentir les xerrades sobre l’escola i com és el seu funcionament i segons l’escola he de passar una prova per poder entrar, com és el cas dels cicles el que he de passar una prova on i es presenten 300 persones i només hi ha 70 places.  
Resultat d'imatges de escola joso

Comentaris tancats.