ACTUALITAT, Art

La meva experiència a Vila Casas

El grup de Ràdio Projecte i els alumnes de plàstica vam anar al museu contemporani a Can Framis Vila Casas situat a Poblenou el passat divendres 26 d’abril.

Resultat d'imatges de vila casas can framis
Entrada del Museu Can Framis

Em va agradar tot el que vaig veure en general, l’edifici era molt modern tot i que hi havia molts sensesostre al voltant i em va impactar. Els quadres eren originals i interessants, em van agradar en especial 3 quadres: El primer de tot estava al rebedor del museu, era un quadre on es veia una xemeneia dins d’una casa vella i obscura, de la xemeneia queia una senyera.

El segon quadre era molt gran, ocupava tota la paret, es tractava de la pintura del mar, era molt bonic. Per últim em va agradar un quadre de la cara de la Frida Kahlo amb llum.

Resultat d'imatges de vila casas can framis

Alguns em van aportar tranquil·litat, altres estrès i fins i tot satisfacció als quadres perfectes. Algunes obres em van provocar indignació, ja que estan molt valorades, però si les fes una altra persona menys reconeguda, no estarien tan valorades.

Carolina Carabasa

Comentaris tancats.