ACTUALITAT, Notícies del món, OPINIÓ

La Plataforma qualitat de l’aire

Què és?

Resultat d'imatges de plataforma qualitat de l'aire
Imatge relacionada
  • Aquesta plataforma es dedica a fer  diverses coses, però d’entre les més destacades està conscienciar a la gent del perill de la contaminació sobre el medi ambient.
  • Altres coses que fan és penjar vídeos a Youtube en un canal que s’ha creat. En aquest canal es pengen alguns debats com “ El planeta atormentado” i també xerrades com “Què respirem a Sant Adrià? La contaminació i els efectes sobre la salut”
  • Altres coses que fan també son campanyes o xerrades a diferents lloc com escoles per poder concienciar els nens petits i que d’aquesta manera creixin amb unes idees més clares del què s’ha de fer i què no per mantenir viu el medi ambient.

Comentaris tancats.