ACTUALITAT, Notícies del món, OPINIÓ

Greta Thunberg

La lluita contra el canvi climàtic continua

Greta Thunberg Nascuda a Suècia el 2003 i defensora del medi ambient i activista va promulgar la vaga escolar a favor del clima.

Després d’una sèrie de catàstrofes demogràfiques que van passar a Suècia, Greta Thunberg va decidir deixar d’anar a classe per presentar-se al parlament suec i reclamar mesures contra el canvi climàtic amb el lema “vaga escolar per al clima”. Donant com a argument que el govern no estava complint amb l’acord de París (Convenció Marc de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic).

Resultat d'imatges de Greta Thunberg

“Si els polítics adults segueixen fent negocis sense canviar les polítiques climàtiques, el futur de tots es veurà amenaçat” Greta Thunberg

Considero molt important que la joventut es preocupi i es mobilitzi pels temes importants d’actualitat. Opino que gent ha d’aprendre a ser crítics amb la societat en la qual vivim. Perquè hem de plantar cara a les injustícies i no quedar-nos quiets i obedients, sota un sistema opressor que dóna veu als rics i calla als pobres.

Comentaris tancats.