OPINIÓ

El meu futur estudiant

Ara que estic acabant l’ESO, quan em falten pràcticament poc més de 3 mesos, havent passat 13 anys amb els mateixos companys, em sento orgullosa i eufòrica pel que m’espera, però a la vegada, trista i nostàlgica.

La veritat és que us semblarà estrany però sóc una de les poques persones que sé què faré quan acabi 4t d’ESO. Quan les coses estan tan planificades, sempre sorgeixen imprevistos, però no tinc por a fracassar, m’agrada descobrir coses noves i viure noves experiències. M’aterra més el fet de no aconseguir el que vull tot i intentar-ho mil i una vegades.

Sempre he estat d’aquelles persones que ha tingut les coses clares des de ben petita com ja us he dit, no sé si això és una sort perquè sé que vull fer, o és mala sort perquè no he provat altres alternatives per tant les he descartat, i si a última hora canvio d’opinió, no sabré què estudiar.

M’agrada el disseny, crear coses i perfeccionar-les, sóc molt estricta tant amb mi mateixa com amb els altres. Crec que m’exigeixo massa a vegades, però no puc evitar-ho. Aquestes aptituds m’ajuden i m’estressen a totes hores en l’àmbit dels estudis, però com he dit abans, no puc fer-hi res.

Escola Massana per dins

Vull fer el Batxillerat artístic, concretament a l’Escola Massana. És una escola amb molta fama i només centrada en l’àmbit artístic. Té tant Cicles Formatius, Batxillerat, com una carrera universitària a la UAB i té una bona situació (Les Rambles), ja que és el centre de Barcelona, és molt fàcil arribar-hi i ho tinc mínimament a prop de casa.

Després m’agradaria poder fer la carrera d’interiorisme i disseny d’interiors. Ja que la meva idea era crear una empresa privada d’interioristes i dissenyadors d’interiors. Però per això, he d’estudiar i treballar molt, així que no sé què m’ofereix el futur, ja que no tinc res assegurat.

Escola Massana Façana

El 26 de març d’aquest any vaig a veure l’Escola Massana, només sé que fa dos anys es va construir un nou edifici molt modern, els horaris, conec a algun professor… Però poc més, ja que la meva mare va treballar allà.

No tinc gaires més opcions de centres pensats, però a la Massana s’entra per nota, així que no sé si entraré. Tot i així tinc moltes ganes de conèixer a nova gent, poder sortir a les 14:30h tots els dies, canviar d’ambients…

Carolina Carabasa

Comentaris tancats.