Art, Entreteniment, TALENTS OCULTS

Més que música

El meu nom és Jordi Piqué i m’encanta la música des de ben petit.
Quan tenia 6 anys vaig començar a fer classes de solfeig i de guitarra. Solfeig vaig deixar de fer-lo als 7 anys però la guitarra la vaig continuar fent fins als 10 anys, quan vaig deixar de fer-ne per culpa de les males notes que vaig començar a treure.

Quan tenia 12 anys, vaig millorar molt amb les notes i vaig poder reprendre les classes que, 2 anys enrere, vaig haver de deixar. Vaig començar a fer classes en un centre cívic en un grup de 15 alumnes on vam aprendre varies cançons.

Però, quan vam veure que no millorava, vam canviar i vaig començar a fer classes amb un professor que es deia Jofre Bardagí, músic en un grup anomenat “Glaucs”.

Neix STUCK ZIPPERS

GLAUCS, el de la esquerra és en Jofre Bardagí.

Vaig estar dos anys fent classes amb ell, amb les quals, considero que vaig millorar molt i molt ràpid. El 2018 em vaig juntar amb l’Hugo Bertolín i el Martí Dueñas, amb els quals vam crear el grup STUCK ZIPPERS.

En aquell moment jo només sabia tocar la guitarra però era bastant autodidacta amb els instruments que se’m presentaven. Quan vam fer el grup, el Martí era l’únic que tenía un bon nivell amb el baix com per poder tocar-lo, tot i que com que jo tocava la guitarra, el baix em podria adaptar bastant bé. Tot i això, finalment el Martí es va convertir en el baixista del grup.

L’Hugo en aquell moment dominava el piano i tocava molt bé la guitarra i jo sabia tocar la guitarra i em feia bastanta il·lusió aprendre a tocar la bateria. Tenint això present vam decidir que l’Hugo seria el guitarrista i cantant i jo intentaria tocar la bateria, tocant ritmes senzills.

Ángeles Caídos

En aquell moment vaig decidir deixar de fer classes de guitarra i començar a fer classes de bateria ja que no volia agafar vicis dolents tocant i també havia de millorar una mica. Ara ja fa tres mesos que faig classes de bateria i considero que he millorat bastant des de que vaig començar a tocar la bateria.

Amb el grup, des de que vam començar hem anat millorant. Vam començar fent versions de cançons famoses com “Knocking on heavens door” de Bob Dylan o “Rude” de Magic. Als inicis del grup teniem un integrant més que es diu Ierzú Gay, però ella mateixa va decidir marxar del grup per pànic escènic. Va ser llavors quan l’Hugo es va fer cantant del grup.

Integrants de STUCK ZIPPERS:
JORDI, MARTÍ I HUGO

Després de la primera actuació a l’Escola Projecte, la qual va ser un desastre, vam decidir fer les nostres pròpies cançons i deixar de banda les versions. La nostra primera cançó es va dir “Ángeles caídos”, cançó que ha agradat bastant a totes les persones a les que els hi hem ensenyat.

Actualment tenim 7 cançons i estem fent dues més, intentant ampliar el nostre repertori per tenir un bon temps per tocar.

La nostra propera actuació serà al Carnaval de l’Escola Projecte. Esperem que la gent pugui veure la nostra millora i no sigui tan desastrosa com la primera.

Jordi Piqué

Comentaris tancats.